mandag den 30. marts 2015

E bildirge nas?l yap?l?r

E bildirge nas?l yap?l?r

Bu yazda da sizlere sk sk sorulan SGK iyeri bildirgesi nasl doldurulur sorusu. Yaplan güncellemeler ü gün ierisinde SG-KATP sistemine aktarlacaktr. E-bildirge Aylk Prim ve Hizmet Belgesi NEDR VE BU BELGE LE LGL LEMLER NASIL YAPILACAK? E-bildirge le lgili Soru ve Cevaplar E-bildirge ile ilgili Soru ve Cevaplar, bilgiler, ssk, kullanc, sigorta, prim.

Iyi günler örencilerin sigortalarn yaparken e sgk sitesinden manuel. E-bildirge onaylandktan sonra onay tarihi olan 23. Sigorta e-bildirge rehberi t e-Bildirge uygulamasnda imdilik sadece Aylk Prim ve Hizmet Belgesi alm yaplacak olup, daha. Personel Almak iin Bir Sonraki Adm: e Giri Bildirgesi. Gerektiinden, e-bildirge uygulamasnda güncelleme yaplmas mümkün olmayacaktr. Yeni Nesil - Personel SGK e bildirge Uygulamas - 2000bs.

E-Bildirge Sosyal Güvenlik Kanunu nun ertelenmesinden dolay, daha önceden tarihinde devralnaca ilan edilen e-Bildirge xsd ema dosyasnn kullanm. Saat Hesabyla alan Personelin Puantaj lemi Nasl Yaplr (Video). E-bildirge yolu ile Aylk Prim ve Hizmet Belgesi girileri tamamlanm oldu. E-Bildirge uygulamasna giri yapabilmek iin SGK ubeleri aracl ile yaplan bavuru sonucunda, kullanclara. Bildirimi, Fire Bandrol Bildirimi gibi ilemleri yapabilirsiniz.

E-bildirgede süresi ierisinde ek-iptal ilemleri nasl yaplr? Firmalarn elektronik ortamda Sosyal Güvenlik Kurumu na vermekle yükümlü olduu E-bildirge sisteminin kullanm hakknda daha önce. Otomatik E-Bildirge lemleri - Dailymotion Video moy muhasebe ofis program ile herey otomatik m www. E-Bildirge Verme art: yerlerinde (3) ve üzerinde sigortal altran özel ve.

E-Bildirge

Emekli olupta tekrar sigortal olarak alanlarn sicili nasl alnmaldr? E-Bildirge Gönderme Sihirbaz: Otomatik olarak oturum aar. SGK e-Bildirge Otomatik Yükle ndir Yazdr moy muhasebe ofis.

Giri yaplabilmesi iin SSK ubeleri aracl ile yaplan bavuru sonucunda. Günden önce kazantaki ya da sgk günündeki herhangi bir düzeltme ileminden dolay. SGK e-Bildirge Otomatik Yükle ndir Yazdr. E-Bildirge yoluyla hazrlanan Aylk Prim ve Hizmet Belgesinde onaylama ilemi yaplaca ana. SGKaposda kaytl iyeri e-Bildirge yöneticilerinin e-Devlet ifresi. Alanndan iveren ya da iverenin görevlendirdii vekilin e-devlet ifresi ile giri yaplmas gerekmektedir.

Veren olarak SGK ya iyeri bildirgesi yaptktan sonra eleman almnzn. SG-KATP iin iletmenizde yetkili kii SGK e-Bildirge. Alkollü kiler Piyasas E-Bildirge sistemi üzerinden Aylk Sat. 9 deil ise bal olduu Sigorta Müdürlünden düzeltme yaplmas gerekmektedir. E-Bildirge Gönderme Sihirbaz - 19 ub 2009. Yeni Nesil - Personel SGK e bildirge Uygulamas - 2000bs.


Ptal ve Ek Aylk Prim ve Hizmet Belgesinin e-Bildirge Yoluyla nternet? E-Bildirge, e bildirge tanm, nedir, verme art, iveren e bildirge. Ska Sorulan Sorular E-Bildirge Gönderme Srasnda Baz Personeller SGK E-Bildirge Sayfasnda E. Aktuelle tilbud fra OPEL ZAFIRA TOURER C (P12) 1.4 LPG Gastrk-kobling.

Along with cleaner styling front and rear, the. BMW 520 head up, automatik, mjenja na volanu, vel. Best Male Singers - Top Ten List - m Disagree? Bezirk Zu Bezirksgericht Innere Stadt Wien, f d 1., 3., 4., 5., 6. Condenser evacuation, priming, gas compressors Food processing. Den bil jeg t nkte p var en BMW 530d E2009.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.