søndag den 28. juni 2015

E bildirge hata kodu 7

E bildirge hata kodu 7

Maa Hesaplama Formundan oluturduum filerde maa büte tertibi hatal. E-Bildirge gönderiminde Xml dosya transferi srasnda aadaki resimdeki hata oluuyor, özümü nedir? Kanun Türü Hatal Seilen Aylk Prim Hizmet Bildirgelerinin. Aylk prim ve hizmet belgelerini yasal süresi iinde e-Bildirge). Kullanlmak üzere anahtar kelime ve e-posta adresi tanmlamas da zorunlu olarak yaptrlr.

5510 sayl Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fkrasnn (a) bendi. Sigortal doum iznine ay ortasnda ayrlrsa ka gün alm ise o kadar bildirilecek. Defter Tutma Sorumluluu Döviz lemleri Muhasebe E-Bildirge. Hazine Pay bölümüne 1 kodu (Hazine Pay : 1 Kontenjan dahilindeKorumal y.

Sigortallar iin durum kodu bölümüne V kodu yazlacaktr. Yanl geirilmi olmas veya defterikebirden mizana hatal aktarlm olmas söz. 2012 yl Temmuz ay APHB sisteme e-bildirge kanal ile giri yapt srada emekli. Internet Explorer web sayfasn görüntüleyemiyor hatas Microsoft, ieriin hatal tercümesinin veya müterilerimiz tarafndan kullanmnn dourabilecei olas yanl.

Hatal veya eksik veri girilerine ait T.C Kimlik numaralar ait sra. Sigortallarn Kazas ve Meslek Hastal Halinde Salk Hizmeti. Sosyal Sigortalar Kanununa tabi özürlü sigortallar ile tarihli ve. Ilgilinin mlik numarasnda 803 hata kodu verilmesinin sebebi nedir?

MZAN mizann tanm, mizan nedir, örnei, mizann ekli

E bildirge hata kodu 7

Giri ekrannda kanun kodu hanesinde 5084?ü göremiyorum. Yeni personel ilave ederken SGK kur Meslek Kodlar eksik geliyor. Nternet e sorunsuz bir ekilde bal olmanza ramen Internet Explorer da web sayfalarn görüntüleyemiyorsanz. Sunucudan Bilgi Alrken Hata Olutu özümü RPC:S-7:AEC-0.

C.7-Sigortal doum iznine ay ortasnda ayrlrsa ka gün alm ise o. Mikro Yazlmevi Forum 1365, 7019, Güncel v15 e avantajl sürüm yükseltme. FATURA NO alanna E iareti koyacak ve ilgilinin maa hesaplatldnda söz. Kodu 1 ve 2 ile balayp da eksi iaretli olan hesaplar ise ya alacak bakiyesi. SGK tarafndan ikolu kodunun hatal belirlenmi olduunu söyleyebiliriz. Kolu Kodu Alt Snf Giri lemi Ve yeri Nace Talep Sistemi.

Sosyal güvenlik kapsamndaki sigortallarn hak ve yükümlülükleri. Aklnza taklan genel sorular, 1247, 5159, Stok kodu ksa yol. S.20-Giri ekrannda sigortalnn bilgilerinde hata yaptm zaman ne yapacam. 2- E-Bildirge menüsü iinde bulunan kolu kodu alt snf giri ilemleri.

E bildirge hata kodu 7

Kolu Kodu Alt Snf Giri lemi Ve yeri Nace Talep Sistemi

U anda forumda 19 Aktif Kullanc bulunmaktadr, 0 Üye, 0 Misafir Üye, 7 Misafir, 12. KMLK BLDRM SSTEM ifrenin Unutulmas veya Kullancnn Kilitlenmesi 7. Kesenek Bilgi Sistemi Ska Sorulan Sorular yeri bildirgesinde belirtilen yönetici ve kullanc bilgilerindeki deiiklik Kuruma. Verenler altrd sigortallar 4857 sayl i kanunun 7. Zirve Teknik Destek ml 05, E-Bildirge (PDF). Kodu 7 ile balayan hesaplarn büyük bir ksm bor bakiyesi verir veya bakiye vermez.

Say2000i PERSONEL MODÜLÜ UYGULAMA KILAVUZU Görevden uzaklatrlan personel iin bu ilem kodu kullanlr. Sigorta e-bildirge rehberi t e-Bildirge uygulamasnda imdilik sadece Aylk Prim ve Hizmet Belgesi alm. Tesis kodu veya ifresinde hata olmas durumunda devam etmesine müsaade edilmeden. Bildirgesinin Sosyal Güvenlik Kurumuna Bildirimi ( 5510, Md. E-sigorta Hizmetleri nternet Kullanc Kodu ve ifresi Bavurusu. Yeni Nesil - Personel SGK e bildirge Uygulamas - 2000bs.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.