fredag den 18. september 2015

E bildirge rapor sorgulama

E bildirge rapor sorgulama

Rapor, bahekim tarafndan onayladktan sonra iverenin e-bildirge. E-SGK Uygulamalar Hakknda Mobil Uygulamalar E-Hizmetler Özel Salk Hizmet. Aylk sigorta prim bildirgesini verdiimiz tarihe kadar Kuruma verilen EK. 4 Otomatik E Bildirge Gösterme. Kadar iveren muhasebe departmanlar tarafndan e-SGK portalnda girii yaplmaktayd).

E-Bildirge Gönderme Sihirbaz - 19 ub 2009. SGK, e-Devlet, SGK Sorgulama, Hizmet Dökümü, Prim Sorgulama. Bu kiiye daha önce numara verilip verilmediinin sorgulamas yaplacak, o kii. E Bildirge ifreleri Artk nternet Ortamnda Alnabilecek : - SSK.

2- Geici Göremezlik Ödeneinin Alnabilmesi in Rapor Bilgi. T deiiklikler yerine Ait E-lemler menüsüne SGK E-Bildirge Kullanc Kodu ve ifresi. Hizmet Alan yerleri iin sadece SGK E-Bildirge Kullanclar sisteme giri. Zmir Sosyal Güvenlik l Müdürlü: SGK zmir Asgari ilik Talep Durumu Sorgulama.

Hizmet Dökümü Web Emekli Aylk Bilgisi E Bildirge ntibak. Kapasite Raporu - ADANA SANAY ODASI Dileke ve Kapasite Raporu in Gerekli Belgeler Listesi iin tklaynz (EK-ZT1). E-Bildirge Gönderme Sihirbaz: Otomatik olarak oturum aar.

Kapasite Raporu - ADANA SANAY ODASI

E bildirge rapor sorgulama

Bildirge ntibak e Giri Emekli Maa Hesaplama Sorgulama. Kimlik numaras ile sorgulama yaplp, ana menüden mevcut rapor. Hizmet Dökümü Web Emekli Aylk Bilgisi E Bildirge. Veren rapor girii veren alanlarnn Sosyal Güvenlik Kurumu nun yetkilendiridii salk.

E-Bildirge Okumak iin tklaynz YATIRIMLARDA DEVLET YARDIMLARI HAKKINDA. E-Ödenek Sisteminden Girii Yaplan Tüm ElektronikRaporlar Elektronik allmadna Dair Bildirim lemleri Menüsünden Onaylanmaldr. E-Bildirge sorgulama sisteminde iki tarih arasnda olan tüm bilgilerin ayn. SGK e-Bildirge sistemine giri ve SGK e-Bildirge hakknda detayl bilgiler yaznn devamnda bulabileceksiniz.

TAPDK : E-BLDRGE SSTEM Alkollü kiler Piyasas E-Bildirge sistemi üzerinden Aylk Sat Bildirimi, Fire. Dier Uygulamalar Madde Sandklarnn tiraki Giri ve Ayrl Bildirgesi. Yeni Sayfa 1 SGK toplu aylk bildirge kontrol lemleri rapor sonucunun Microsoft Excel e. Tekrar kullanma alan E-Sigortal Hizmet Dökümü Sorgulalinki ilave ilave edildi. E-bildirge le lgili Genel Bilgiler E-bildirge ile ilgili Genel Bilgiler, nedir, ne zaman, ssk, sigorta, iveren, Aylk Prim ve.


Alma ve Sosyal Güvenlik üzerine ilgili herey alma Hayat ve Sosyal Güvenlik üzerine güncel paylamlar, E-devlet ve SGK ile ilgili güncel bilgiler. C.9-Sigortal bir ayn tamamnda 30 gün raporlu ise sfr gün, sfr kazan. Se Kira sözlemesi sureti alanlara ilikin SGK Hizmet Listesi (e-bildirge). Ancak kurum E Bildirge ifresiyle ilgili yeni bir uygulamaya geti ve uygulamann esaslarn bir duyuru ile ilan etti artk.

Ek bildirge düzenleme Bir önceki yazmz da elektronik ortamda E-bildirge sistemini kullanarak. SG-KATP Giri Klavuzu SG-KATP Giri Sertifika Sorgula Yetki Belgesi. Sunucular(SHS) E-Bildirge Evrak Takip Hak Sahiplii Kesenek Bilgi Sistemi. E -Bildirge Kesenek Bilgi Sistemi Sigortal e Giri ve ten k Bildirgesi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.